Kuljetus- ja logistiikkapalvelut | Turku

Kattaviin logistiikkapalveluihimme kuuluvat myös kotimaan kuljetuspalvelut. Järjestämme kuljetukset ja teemme lastaus/purku- sekä kuljetussuunnitelmat asiakkaidemme toiveiden mukaisesti ja pyrimme täyttämään asiakkaidemme muutkin logistiset tarpeet laajan palvelutarjontamme avulla. Kuljetuspalvelut voidaan yhdistää saumattomasti terminaali- ja varastointipalveluihimme, mikä mahdollistaa maahantuonnin sekä muun tavaraliikenteen sujuvuuden vuorokaudenajasta riippumatta.

Kuljetuspalvelut koko Suomen alueella

Käytettävissämme on koko maan kattava verkosto, joka mahdollistaa kuljetukset mistä tahansa ja minne tahansa koko Suomen alueella. Kauttamme ovat saatavilla niin kappaletavarakuljetukset ja jakelukuljetukset kuin muut kuljetuspalvelut. Aikataulutetut ja kustannustehokkaat kuljetusratkaisut, tehokkaat toimitusprosessit sekä sähköiset palvelut kuljetusten tilaamisesta toimitusten seurantaan varmistavat kuljetuspalvelujen korkean laadun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

 Joustavaa ja luotettavaa palvelua

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaalle kokonaisvaltainen paketti, johon sisältyvät niin varastointi- ja terminaalipalvelut kuin niihin liittyvät kuljetukset. Palvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, mikä takaa joustavan ja luotettavan palvelun yrityksen tai lastin koosta riippumatta.