Kattavat terminaali- ja tulliterminaalipalvelut | Turku

Frans Logistic Solutions Oy pyrkii helpottamaan ja nopeuttamaan kuljetusyritysten toimintaa sekä vähentämään turhia ajokilometrejä ja muita kuluja. Autamme kuljetusyrityksiä vastaamaan uusiin ja koko ajan muuttuviin ajan haasteisiin, mistä johtuen toimimmekin tarvittaessa 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Terminaalipalvelut kokonaisvaltaisena pakettina

Käytössämme on useita laitureita, jotka mahdollistavat useiden kuljetusyksiköiden samanaikaisen operoinnin. Laiturimme soveltuvat pakettiautoille, isommille ja pienemmille kuorma-autoille sekä iso- ja pienipyöräisille perävaunuille ja konteille, minkä lisäksi meiltä onnistuvat sivulastaukset ja -purut. Muokkaamme kuormat halutunlaisiksi kuormaliinojen ja kulmasuojien avulla ja korjaamme löystyneet sidonnat. Haluttaessa teemme kuormille myös järkevimmät purkusuunnitelmat.

Pitkäaikaisen kokemuksemme ansiosta voimme auttaa kuormien suunnittelussa, ajojärjestelyssä sekä liikenteenhoidossa. Tällä tavoin helpotamme asiakkaidemme toimintaa myös yllättävissä tilanteissa, kuten sairastapauksen sattuessa tai lomasijaisuuksissa. 

Terminaalitoimintaamme kuuluvat myös tulliterminaali, lähetysten lyhytaikainen säilytys sekä pyynnöstänne myös kuljetustilausten tekeminen haluamallenne palveluntarjoajalle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »