• Posti Noutopiste ma-pe 8-18

Kuljetuspalvelut Turku ja VantaaKattaviin logis­tiikka­palve­luihimme kuuluvat myös kotimaan kul­jetus­palvelut

Järjestämme kuljetukset ja teemme lastaus-, purku- sekä kuormien muokkaukset asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Pystymme täyttämään asiakkaidemme vaativatkin logistiset tarpeet laajan palvelukokonaisuutemme avulla. Kuljetuspalvelut voidaan yhdistää saumattomasti terminaali- ja varastointipalveluihimme, mikä mahdollistaa maahantuonnin ja varmistaa muun tavaraliikenteen sujuvuuden vuorokaudenajasta riippumatta.

Kokonais­valtaiset logis­tiikka­palvelut

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaalle kokonaisvaltainen paketti, johon sisältyvät niin varastointi- ja terminaalipalvelut kuin niihin liittyvät kuljetukset. Palvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, mikä takaa joustavan ja luotettavan palvelun yrityksen tai lähetyksen koosta riippumatta. 

Ota yhteyttä »

Kuljetus­palvelut kaikkialle Suomessa

Käytettävissänne on koko maan kattava verkosto, joka mahdollistaa kuljetukset mistä tahansa ja minne tahansa koko Suomen alueella. Kauttamme ovat saatavilla niin kappaletavarakuljetukset ja täyskuormakuljetukset kuin muutkin kuljetuspalvelut. Aikataulutetut ja kustannustehokkaat kuljetusratkaisut, tehokkaat toimitusprosessit sekä sähköiset palvelut kuljetusten tilaamisesta toimitusten seurantaan varmistavat kuljetuspalvelujen korkean laadun.

Pienet ja suuret erikois­kuljetukset - sinä tilaat, me kuljetamme

Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä. Huolehdimme samalla tarkkuudella ja hinta-laatusuhteella perille niin pienet kappaletavarakuljetukset ja pikarahdit kuin suuretkin erikoiskuljetukset, jotka vaativat aikaa ja kuljetuskapasiteettia.

Meiltä saat aina laadukasta palvelua yrityksesi koosta huolimatta. Olemme oiva kumppani, tilasitpa paketin toimituksen Helsingistä Utsjoelle, tai asfalttijyrän siirron Vaasasta Kuopioon.

Käytössämme oleva kalusto pakettiautoista aina täysperävaunu -yhdistelmiin, mahdollistaa muun muassa: 

  • lämpösäädellyt kuljetukset
  • pitkät lähetykset
  • vaarallisten aineiden kuljetukset

Asiakkaan suusta

Painotalo Painola

"Painola on keskikokoinen painotalo Piispanristillä aivan Turun ja Kaarinan rajalla. Vajaan 2 Meur liikevaihdolla teemme tuhansia töitä vuodessa.

Olemme olleet Fransin asiakkaita vuodesta 2016. Painolassa valmistuu päivittäin kymmeniä erilaisia tuotteita, jotka matkaavat pääasiassa ympäri Suomen. Joskus tuotteita toimitetaan myös ulkomaille esimerkiksi Norjaan, Ruotsiin, Japaniinkin. Helpointa on ollut ilmoittaa Fransiin määränpää ja toimitettavan yksikön mitat. Frans on hoitanut loput.

Painolalla on oma pakettiauto, jolla hoidamme lähialueen toimitukset. Frans hoitaa kauemmas lähtevät paketit ja lavarahdit. Palvelu on ollut erinomaista. Puhelimeen vastataan aina, usein työajan ulkopuolellakin. Pikaisista selvittelytöistä otetaan nopeasti koppi. Ei tarvitse itse stressata asioita.

Voin suositella Fransia kun haluat kuljetusasioiden olevan vaivatonta ja kustannustehokasta."

Johanna Saarinen
toimitusjohtaja
Painola
www.painola.fi

Meiltä saat aina laadukasta palvelua yrityksesi koosta huolimatta - Ota yhteyttä ja kysy lisää!