• Posti Noutopiste ma-pe 8-18

Terminaali- ja tulli­terminaali­palvelut TurkuOma tulli­terminaali Turun Orikedolla

Meillä on oma tulliterminaali Turun Orikedolla. Puramme sopimuksesta tavarat suoraan terminaaliimme odottamaan toimitusta eteenpäin. Järjestämme halutessanne logistiset palvelut kattamaan toimituksen loppuasiakkaalle asti.

Haluamme helpottaa ja nopeuttaa kuljetusyritysten toimintaa, vähentää turhia ajokilometrejä sekä säästää aikaa ja kustannuksia. Autamme kuljetusyrityksiä vastaamaan uusiin ja jatkuvasti muuttuviin ajan haasteisiin palvelemalla teitä tarvittaessa kellon ympäri 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Tehokas ja ketterä tiimi tukenasi

Terminaalipalveluitamme hyödyntävät niin ulkomaiset kuljetusyritykset kuin kotimaiset toimijat. Tehokas tiimimme tarjoaa aina henkilökohtaista palvelua ja toimii tarvittaessa kellon ympäri sujuvan terminaali- ja varastointitoiminnan takaamiseksi.

Ota yhteyttä »

Terminaali­palvelut koko­nais­valtaisena pakettina

Käytössämme on useita laitureita, jotka mahdollistavat useiden kuljetusyksiköiden samanaikaisen käytön ja operoinnin. Laiturimme soveltuvat pakettiautoille, isommille ja pienemmille kuorma-autoille sekä iso- ja pienipyöräisille perävaunuille ja konteille. Meillä onnistuvat myös sivulastaukset ja -purut.

Muokkaamme kuormat halutunlaisiksi kuormaliinojen ja kulmasuojien avulla, jonka lisäksi korjaamme löystyneet sidonnat. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten muistathan kysyä meiltä apua, kun mietit miten saat kuormille mahdollisimman hyvät ja järkevät purkusuunnitelmat.

Tulli­terminaali ja henkilö­kohtainen palvelu

Terminaalitoimintaamme kuuluvat myös tulliterminaali, lähetysten lyhytaikainen säilytys sekä pyynnöstänne myös kuljetustilausten tekeminen haluamallenne palveluntarjoajalle.

 

Asiakkaan suusta

Oy Axel Williamsson Ab

”Yhdessä saamme usein ratkaistua asiakkaan kuljetuspulmia. Asiakaskeskeinen ja luotettava kumppani. ”

Annica Fant
Toimitusjohtaja
Oy Axel Williamsson Ab
www.williamsson.fi/

Meiltä saat aina laadukasta palvelua yrityksesi koosta huolimatta - Ota yhteyttä ja kysy lisää!