• Posti Noutopiste ma-pe 8-18

Varastointi Turku, VantaaTurvallista varas­tointia ja luotettavia varasto­palveluja

Etsitkö varastoa lyhytaikaisiin tai pitkiin säilytyksiin? Tarjoamme monipuolisia varastointipalveluja pienille ja keskisuurille yrityksille kansainvälisiä suuryrityksiä unohtamatta. Loistava sijaintimme Turun Orikedolla sekä Vantaan Hakkilassa takaa hyvät kulkuyhteydet eteenpäin kaikkialle Suomessa. Voit tuoda ja lastata tuotteita millä tahansa kulkuvälineellä.

Kameravalvotussa varastossamme tuotteesi ovat turvassa varastoituna pitkänkin ajanjakson kerralla. Vuokraamme hallitilaa lyhyeksi tai pitkäksi aikaa.

Asiakas­lähtöistä palvelua 24/7

Varastomme palvelee tarvittaessa 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Pieni ja ketterä tiimimme mahdollistaa henkilökohtaisen ja nopean palvelun, säännöllisen yhteydenpidon ja sovitun raportoinnin.

Asiakkaanamme olet aina ajan tasalla tuotteidesi varastoinnista. Meillä olette kirjaimellisesti hyvissä käsissä. Soita meille ja kerro, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä »

Räätälöi­tyjä varastointi­palveluja

Räätälöimme varastointipalvelumme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Teemme keräilyjä ja lavoituksia, minkä lisäksi tarjoamme asiakkaille erilaisia lisäarvopalveluja tarroituksesta sekä paketoinnista tullausilmoituksiin ja aina pieniin kokoonpanoihin asti. Voimme lisäksi ylläpitää verkkokauppaanne.

Pitkäaikaisille vuokralaisillemme tarjoamme tarvittaessa myös tuotteiden inventointipalvelua. Inventaarion voi hankkia tarvittaessa jopa kuukausittain toteutettavaksi. 

Varastomme palveluihin kuuluu myös konttien ja muiden kuljetusvälineiden operointi. Tiloissamme on useita eri korkeudella sijaitsevia laitureita, jotka mahdollistavat purut ja lastaukset suurista megavaunuista pienempiin pakettiautoihin. Sivupurut ja -lastauksetkaan eivät tuota meille mitään ongelmia.

Järjestämme lähetyksillenne tarvittavat jatkokuljetukset Suomeen sekä ulkomaille. Luotettavien ja nopeiden yhteistyökumppaneiden avulla saamme lähetykset liikkeelle lyhyelläkin varoitusajalla.

Kotimaan kuljetukset lähtevät varastostamme päivittäin ympäri Suomea koko maan kattavan kuljetusverkoston avulla. Samoin ulkomaan kuljetuksia lähtee päivittäin. Pyydä meiltä tarjous varastoinnista, tai tuotteidesi kokonaisvaltaisesta logistiikasta ja toimituksesta asiakkaallesi asti.

Asiakkaan suusta

Finnoleum Oy

Finnoleum Oy on Texaco-voiteluaineiden maahantuontiin keskittyvä pk-yritys. Toimintamme peruspilarina on alusta asti ollut, ei-core-toimintojen ulkoistaminen yrityksille, jotka ovat alansa ammattilaisia. Näin me voimme keskittyä omaan osaamisalueeseemme eli voiteluainekauppaan.

Päätimme aloittaa yhteistyön Sannan ja HP:n kanssa noin 10 vuotta sitten. Frans Logistics Oy ylläpitää tällä hetkellä koko logistiikkaketjumme. Mielestämme Frans Logistics Oy:n asiakaskokemus perustuu pitkälti samoihin arvoihin, joita myös me pidämme yllä omassa yrityksessämme. Toimijana on perheyritys, joka sitoutuu hoitamaan yhteistyökumppaninsa päivittäiset asiat joustavasti, ihmisläheisesti ja ennen muuta virheettömästi.

Frans Logistics Oy:n, Orikedossa olevan terminaalin sijainti sopii erinomaisesti toimintamalliimme palvella asiakkaitamme ympäri Suomea. Nopeat ja varmat kuljetukset ovat selkeitä kilpailuetuja ja antavat uskottavuutta myös omalle yritystoiminnallemme.

Finnoleum Oy
Merja ja Mika Hulkko
www.finnoleum.fi/

Meiltä saat aina laadukasta palvelua yrityksesi koosta huolimatta - Ota yhteyttä ja kysy lisää!