• Posti Noutopiste ma-pe 8-18

Terminaali­palvelut VantaaMeillä on uusi, oma terminaali Vantaalla

Olemme avanneet uuden terminaalin Vantaalle, jossa tarjoamme kattavat palvelut kuormanpurusta aina jatkotoimitusten järjestämiseen saakka. Laiturimme soveltuvat niin pakettiautoille, kuorma-autoille kuin iso- ja pienipyöräisille perävaunuille sekä konteille. Kuorman pystyy purkamaan näppärästi sekä sivusta että perästä. 

Koko logistisen ketjun järjestäminen loppuasiakkaalle asti hoituu niin halutessasi.

Ota yhteyttä »

Tehosta ja nopeuta kuljetuksia oikean kumppanin kanssa

Kanssamme minimoit ajoon kuluvaa aikaa ja kilometrejä sekä pienennät kokonaiskuluja. Meidän pitkä kokemuksemme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelevat sinua henkilökohtaisesti.

Olemme järjestäneet terminaalitoimintamme siten, että yllättävätkään tilanteet eivät aiheuta ikäviä toimituskatkoja. Näin asiakkaasi saavat myös sinulta aina sujuvaa, tehokasta palvelua.

Kotimaisten ja ulkomaisten yritysten luottoterminaali

Terminaaliamme hyödyntävät niin kotimaiset kuin ulkomaiset yritykset. Kerrothan toiveistasi ottamalla yhteyttä, pistämme pyörät pyörimään varsin joustavasti sekä palvelun että aikataulujen osalta. 

Terminaalimme sijaitsee osoitteessa Vanha Porvoontie 231 d 1, Vantaa. Pyydä tarjous! Muista hyödyntää tarvittaessa myös terminaalimme Turun päässä.

Asiakkaan suusta

Oy Axel Williamsson Ab

”Yhdessä saamme usein ratkaistua asiakkaan kuljetuspulmia. Asiakaskeskeinen ja luotettava kumppani. ”

Annica Fant
Toimitusjohtaja
Oy Axel Williamsson Ab
www.williamsson.fi/

Meiltä saat aina laadukasta palvelua yrityksesi koosta huolimatta - Ota yhteyttä ja kysy lisää!