Turvallista varastointia ja luotettavia varastopalveluja | Turku

Frans Logistic Solutions Oy tarjoaa varastointipalveluja sekä pienille ja keskisuurille yrityksille että kansainvälisille suuryrityksille. Erinomainen sijaintimme Turun kehätien varrella mahdollistaa hyvät yhteydet joka suuntaan, ja tuotteita ja lasteja voi tuoda millä kulkuvälineellä tahansa, milloin tahansa. Varastomme on kameravalvottu, joten tuotteet voi jättää huoletta varastoon pidemmäksikin aikaa. Lisäksi vuokraamme hallitilaa lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa.

Räätälöityjä varastointipalveluja

Räätälöimme varastointipalvelumme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Teemme mielellämme keräilyjä ja lavoituksia, minkä lisäksi tarjoamme erilaisia lisäarvopalveluja tarroituksesta ja paketoinnista aina tullausilmoituksiin ja pieniin kokoonpanoihin asti. Lisäksi voimme esimerkiksi ylläpitää verkkokauppaanne. Pitkäaikaisille vuokralaisillemme tarjoamme tarvittaessa myös tuotteiden inventointipalvelua, jopa kuukausittain. 

Varastomme palveluihin kuuluu myös konttien ja muiden kuljetusvälineiden operointi. Tiloissamme on useita erikorkuisia laitureita, jotka mahdollistavat purut ja lastaukset megavaunuista pakettiautoihin. Sivupurut tai -lastauksetkaan eivät tuota meille ongelmia.

Järjestämme lähetyksillenne jatkokuljetukset niin Suomeen kuin ulkomaillekin. Hyvien ja nopeiden yhteistyökumppaneiden avulla saamme lähetykset liikkeelle lyhyellä varoitusajalla. Kotimaan kuljetukset lähtevät yhdistetystä terminaalivarastostamme päivittäin ympäri Suomea koko maan kattavan kuljetusverkoston avulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »